sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lentokonekakku

Tänään vietimme sitten perheen kanssa toisen pikkuveljen 3-vuotisjuhlia. Kakkuun piti saada jonkinlainen auto tai lentokone ja lopulta päädyin lentokoneeseen. Kakun pohja on tavallinen kääretorttupohja ja täytteenä on Kinuskikissalta kokeiltu ihana mascarpone-daim-vadelmatäyte. Ja voin kyllä suositella, sillä hyvää oli! Itse lisäsin täytteeseen kaksi liivatetta, sillä kakku tehtiin kulhossa kumoten, jotta saatiin pyöreä muoto.

Päällisenä värjättyä sokerimassaa. Ei ihan oikeaa väriä saatu aikaa, mutta josko ennen ensi viikkonloppua kävisin ostamassa tummansinistä pastaväriä, koska nyt tuli käytettyä värjäämiseen liki koko pullo sinistä elintarvikeväriä, eikä tulos kuitenkaan ole tarpeeksi tumma.

Ensi viikonlopuksi on kaksikin kakkutilausta, joten kuvia tulee ja paljon. Jos jollakulla olisi tietoa hyvästä mansikkatäytteestä, joka olisi laktoositon ja ei sisällä rahkaa, otan mielläni vastaan reseptejä! Ensi viikonlopuksi pitäisi sellainen hommata. Ja sitten kuvia!

Sokerimassan alle sipaisin kerroksen sokerikreemiä. Se tasoittaa hienosti pinnan ja massa tarttuu ja pysyy kauniina hyvin.

Sitten päällinen päälle. Värjätessä kädet tuli aivan sinisiksi, mutta onneksi on jo muutamien(kymmenien) käsienpesujen jälkeen hälvennyt...

Ja lopuksi koriste päälle ja se on valmis!

Ja vielä kuva kakun sisältä, kun sellaista oli toivottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutat päivääni!