sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Mahtavat macaronit

Edellisviikonloppuna kokeilin ensimmäisen kerrran elämässäni macarons leivosten tekoa. Sillä kertaa leivokset tosin veivät 10-0. Omena täyte katosi parempiin suihin turvallisesti jäätelön kera ja muutama raaka kuorikin syötiin ja loput lensivät roskikseen. Viime viikonloppuna piti sitten tietenkin kokeilla uudestaan ja tällä kertaa olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Vaaleanpunaisten macaronien sisällä oli vadelmahilloketta. Nams! Eivät nämä leivokset siis ole lainkaan voittamattomia.

6 kommenttia:

 1. Yritys palkitaan! Ihanan näköisiä:)

  VastaaPoista
 2. Mulla ensimmäinen kokeilu meni kanssa vähän pyllylleen, mutta toisella kerralla itsekin onnistui ja tuotoksista tuli ihan pehmeitä ja melkein suussasulavia. Mulla oli välissä sitruunatahnaa ja toisissa ranskankerma-suklaaseosta. Molemmat olivat tosi hyviä, suosittelen kokeilemaan :)

  Mun macaronseista ei tullut kyllä ihan yhtä nättejä, kun näistä, mutta maku oli loistava. Ei siis todellakaan voittamattomia, vaikka moni niin luuleekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonniin, ei siis ollenkaan mahdottomia. Rohkeasti kaikki vaan kokeilemaan. (Ei kerrota muille, mutta kyllä mä taisin vähän valkata kuvaan pääsevät yksilöt. :D)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat päivääni!