maanantai 5. marraskuuta 2012

Halloween hämähäkkejä

Viime viikonloppuna meillä herkuteltiin kahdella hämähäkkikakulla. Halusin kokeilla jälleen uusia asioita ja se näkyikin, joten onneksi kakkuja syötiin vain oman perheen, isovanhempine ja yhden vieraan kanssa. Pohja oli tumma sokerikakkupohja ja päällä suklaasokerimassaa. Täytteenä molemmissa päissä oli kermavaahtoa ja vadelmia, sekä vartaloissa toisessa kermaa ja pätkistä ja toisessa kermaa ja dumblea. Nams!

Molemmat kakut

Ja kyllä hämähäkeillä kuuluisi olla neljä paria jalkoja, mutta muutamalle jalalle sattui pieni onnettomuus ja siksi nämä nyt oikeastaan ovatkin halloween ötököitä.

Ja vielä lähikuvaa söpöstä naamasta.

1 kommentti:

  1. Heii :) Et tunne mua tällä nimellä, mut oon lukenu sun blogias jo vaikka kuinka kauan. Ja ööö...mitenkähän sä ny tietäisit kuka oon. Tota, vaihdoin sun kans pari sanaa tuol TVD-keskustelus just äsken.

    Huomasin, että oot laittanu ilmotuksen siitä, ettei kuvia saa kopioida sun blogista. On olemassa koodi, joka estää kopioinnin. Jos kiinnostuit yhtää tai sait selvää tästä sekavasta selityksestä, niin voit kommentoida mun blogiin takasi ja voin kertoilla lisää.
    Ps. Noi kaikki kakut näyttää ihanilta :P

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat päivääni!