Vähän aikaa sitten vietimme mummini syntymäpäiviä ja pitihän sinne kakkua viedä tuliaisiksi. Sisällä mustaherukkamansikkamousse, päällä mustikkakiille (tällä kertaa valmiista pilttisoseesta) ja pohjana gluteeniton vaaleakakkupohja. Reunat ovat kermaa. Onko teillä lukijoilla muuten vinkkejä, miten kermavaahdon saisi pysymään "parenpana"?
Päälle laitettiin muutamia vaaleanpunaisia kukkasia ja yksi sydän.
Ja kuvaa kukkayksityiskohdasta.
Vinkki tulee ehkä hiukan myöhässä, mutta lisäämällä vaniljakreemijauhetta 1rkl/dl tai sitten lisäämällä rahkaa. Kertovat noiden kasvispohjaisten vispien myös säilyvän hyvin mut eihän ne nyt samalle maistu kun kerma.
VastaaPoistaEi se ole ikinä myöhäistä. :) Aina niitä kakkuja tulee lisää. Täytyy tuota kreemiäjauhetta ainakin testata.
Poista