tiistai 24. huhtikuuta 2012

Herkkä kukkaiskakku

Sunnuntaiksi tein kummitädilleni ja tämän vieraille kukkaskakun. Tälläkin kerralla sokerimasssa temppuili ja yritti repeillä, mutta kukat paikkailivat hyvin. Koristeet oli tehty ja maalattu aikaisemmin. Pohja oli gluteeniton ja resepti on saatu eräältä tuttavaltammen, joten kiitos siitä kuuluu hänelle!

Gluteeniton kakkupohja

6 munaa, 2dl sokeria, 1,5 dl gluteenittomiajauhoja, 1 dl perunajauhoja, 1,5 tl leivinjauhetta

Paistetaan 175 asteessa reilu puolituntia.

Täytteeksi muokkasin Kinuskikissalta mansikkatäytettä.

Mansikkatäyte (molempiin väleihin)

500 g mansikoita, 5 dl kermaa, 1 prk tuorejuustoa, 3 liivatelehteä, (sokeria maun mukaan)

Valmis kakku ylhäältä kuvattuna

Ja sivusta...

Ja "pääkoriste" lähempää.

3 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen kakku! Olet uskomattoman hyvä kakun tekijä. :) Jos haluat voisin lisätä blogisi sivuni ''blogilistaan''. Kun täällä aina, melkein päivittäin, käyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mielellään meidät saa linkittää! Ehkä jossain vaiheessa perustan itsekin linkkilistan niin päset sinne sitten kyllä. :)

      Poista

Kiitos kun ilahdutat päivääni!